Stichting Gullie © 2024 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

Salon Actueel Activiteiten Toneel Boeken Games Contact

Wat een turbulent jaar is 2023 toch geweest! Genoeg om zeven jaar chagrijnig rond te lopen, maar dat is helemaal niet de bedoeling! Om de feestdagen vrolijk door te brengen en het nieuwe jaar vol optimisme tegemoet te treden, organiseren ‘De Grachtenankertjes’ een bijzondere kerstavond en tweede kerstdag-middag. En weet je wat helemaal sympathiek is: de toegang is gratis!

SAMEN KERST VIEREN

En dan?

Geloof het of niet, maar de Utrechtse bekendheden Serge & Helga trakteren je op een speelse kerstquiz! Het is niet alleen maar vragen beantwoorden, maar ook actieve opdrachten uitvoeren, waarbij wordt gerapt, gedanst, gebouwd, karaoke gezongen, gefotografeerd en gedicht. Maar er is ook ruimte om herinneringen en anekdotes op te halen, samen te zingen en moppen te tappen.

Wat kun je verwachten?

Na de feestelijke ontvangst met een kopje koffie of thee, neem je plaats in het kleine supergezellige theater in de werfkelder van de Salon van Weleer. De voorstelling ‘De Vrolijke Kerststal’ begint, waarin ‘De Grachtenankertjes’ op hun geheel eigen wijze het kerstverhaal vertellen. Compleet met een levende kerststal. Uiteraard zingen ‘De Grachtenankertjes’ ook enkele oude vertrouwde kerstliederen, waarbij jij gerust uit volle borst mag meezingen!  

MET DE GRACHTENANKERTJES

Een unieke belevenis!

Laat je verrassen door je onder te dompelen in 2,5 uur vertier en ouderwetse gezelligheid. Even lekker samen de boel de boel laten en het kerstfeest vieren.


Op kerstavond, 24 december, begint ‘De Vrolijke Kerststal’ om 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur. Toegang is gratis, net als een kopje koffie of thee.


Op tweede kerstdag, 26 december, begint de voorstelling om 14.00 uur. De zaal is open om 13.30 uur. Toegang is gratis, net als een kopje koffie of thee.


Reserveer vandaag nog! Bel naar: 06-45355966 of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl

Niet lang over nadenken, gewoon doen!

WIE ZIJN DE GRACHTENANKERTJES?