Salon van Weleer Activiteiten Utrecht Real Live-Games Boeken Video's Contact

Stichting Gullie © 2023 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

WAAROM HET HER-DENKEN ZO MOEILIJK IS

Stilstaan, al is het slechts een enkel moment, om niet te zwijgen maar het van de daken te schreeuwen: alles van waarde gaat dood!

De herdenking op 4 mei gaat over meer dan het gedenken van de slachtoffers die hun leven hebben gelaten in oorlogen en andere gewapende conflicten. Misschien was dit waar tot aan 24 februari 2022, maar in het afgelopen jaar is er een dure les geleerd: tijd mag dan misschien helen, maar het haalt ook de scherpe ruwe kantjes af van de herinnering. Het is lastig om je iets voor te stellen dat je zelf niet hebt meegemaakt. Helemaal als de gekte van de dag 24/7 om je aandacht vraagt. Herdenken vandaag de dag gaat over het bedenken hoe het leven van morgen veilig te stellen.  


Verteller en acteur Frans de Wit wil je aan de hand van enkele Utrechtse verhalen een realistisch geluid laten horen over het belang en de waarde van het herdenken. Natuurlijk in de Salon van Weleer.

UTRECHTSE VERHALEN OP 4 MEI

Frans de Wit heeft in het afgelopen jaar al diverse malen opgetreden met het voordragen van speciaal door de huisschrijver van de Salon van Weleer, Gert van Veen, geschreven verhalen. Ook is hij in uiteenlopende personages terug te vinden in de Real Live-Games voor teams & vriendengroepen, eveneens in de Salon van Weleer. Tot slot speelt hij ook in enkele toneelstukken die in de Utrechtse Cultuurplaats worden opgevoerd. Om nog maar te zwijgen over zijn wapenfeiten op het filmdoek, op televisie en in het theater.

Je kunt reserveren voor de voorstelling van 4 mei, aanvang om 19.45 uur. Toegang: Gratis.

Bel naar: 06-45355966 / 030-2102636. Of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl