Salon van Weleer Activiteiten Utrecht Real Live-Games Boeken Video's Contact

Stichting Gullie © 2023 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

EEN VROLIJK EI HOORT ER NU EENMAAL BIJ IN DE MAAND MEI

Even genieten op een heerlijke voorjaarsavond

Het kan niet op met het aantal feest- en herdenkingsdagen in de maand mei. Zoveel om even bij stil te staan, tenminste, als je nog weet waar het allemaal om draaide op die speciale dag in mei. Wat wil je vieren? Wie wil je gedenken? Is het erg om oude tradities te laten schieten en gewoon van een vrije dag te genieten? In de ‘Utrechtse Mei Verhalen’ draagt verteller en acteur Frans de Wit enkele verhalen voor over de feestelijke meimaand van nu met een speelse knipoog naar het verleden. Of om het in de woorden van Frans te zeggen: ‘Wel zo makkelijk om alle feestdagen in één keer af te werken, dan hebben we het maar gehad.’ Een uitspraak van dit tijdsgewricht, waarin steeds minder tijd is om even stil te staan bij het bijzondere van oude en nieuwe meitradities. Je bent op Hemelvaartsdag en/of op tweede Pinksterdag van harte welkom in de Salon van Weleer  om te luisteren naar nieuwe verhalen over mei.

UTRECHTSE MEI VERHALEN

Je kunt reserveren voor de voorstelling van 18 mei, aanvang om 20.00 uur.  Of 29 mei, aanvang om 15.00 uur. Toegang: Gratis.

Bel naar: 06-45355966 / 030-2102636. Of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl

Frans de Wit heeft in het afgelopen jaar al diverse malen opgetreden met het voordragen van speciaal door de huisschrijver van de Salon van Weleer, Gert van Veen, geschreven verhalen. Ook is hij in uiteenlopende personages terug te vinden in de Real Live-Games voor teams & vriendengroepen, eveneens in de Salon van Weleer. Tot slot speelt hij ook in enkele toneelstukken die in de Utrechtse Cultuurplaats worden opgevoerd. Om nog maar te zwijgen over zijn wapenfeiten op het filmdoek, op televisie en in het theater.