Salon van Weleer Activiteiten Utrecht Real Live-Games Boeken Video's Contact

Stichting Gullie © 2023 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

DE TIJD VAN PADDENSTOELEN EN HET VERKLEUREN VAN DE BLADEREN

Het vinden van kleur in je leven

De herfst is het seizoen van boswandelingen en de wind met je haren laten spelen. De grilligheid van de natuur bewonderen, buitens- en binnenshuis! Wat doet het derde seizoen toch met je? Zelfs in Vivaldi’s beroemde concertstuk: ‘De vier jaargetijden’, valt de ‘Herfst’ op in haar onopvallendheid tussen de andere knallende muziekstukken. Een tikje melancholie, een beetje verlangen naar een warme beker met chocolademelk, een zachte fluistering van de tijd die voorbijgaat. En toch is het geen depressief seizoen. Het is een seizoen van verfijning, een dunne grens tussen de zomerhitte en de winterse kou. De tijd om te oogsten en van de opbrengst te genieten. Verteller en acteur Frans de Wit geniet met volle teugen van de herfst en hoopt je mee te nemen in zijn persoonlijke voorkeur voor het kleurrijke seizoen.

UTRECHTSE VERHALEN IN DE HERFST

Je kunt reserveren voor de voorstelling van 4 november, aanvang om 20.00 uur. Toegang: Gratis.

Bel naar: 06-45355966 / 030-2102636. Of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl

Frans de Wit heeft in het afgelopen jaar al diverse malen opgetreden met het voordragen van speciaal door de huisschrijver van de Salon van Weleer, Gert van Veen, geschreven verhalen. Ook is hij in uiteenlopende personages terug te vinden in de Real Live-Games voor teams & vriendengroepen, eveneens in de Salon van Weleer. Tot slot speelt hij ook in enkele toneelstukken die in de Utrechtse Cultuurplaats worden opgevoerd. Om nog maar te zwijgen over zijn wapenfeiten op het filmdoek, op televisie en in het theater.