Kunstpraatje
 

Kunstenaars presenteren hun werken in de Salon van Weleer. In de ouderwetse cultuurplaats kun je kennismaken met uiteenlopende kunstvormen en de makers. Ontdek nieuw werk of herontdek bestaande werken.

Je kunt iedere tweede zondag van de maand het Kunstpraatje bezoeken. Aanvang: 14.00 uur. Toegang gratis.   

Belle’s Detective Game
 

Iedere vrijdag, zaterdag en zondag kun je in de Salon met vrienden en/of collega’s een spannende en strategische bordspel spelen met een acteur, als spelleider. Je kunt kiezen uit vijf roemruchtige misdaden om op te lossen binnen 60 minuten. De kosten bedragen € 29,95 voor 2 t/m 6 spelers.

Je hoeft niet te reserveren. Wellicht is het slim om eerst te bellen om te informeren hoe laat je Belle’s Detective Game kunt spelen. Het telefoonnummer is: 030-2102636. Meer info, klik hier!

  

Belle’s mysteriën
 

Hoe goed ben je in het oplossen van een mysterie? Even de grijze cellen laten werken tijdens dit amusante detectivespel. Meer info, klik hier!

Je kunt iedere eerste zondag van de maand deelnemen aan Belle’s Mysteriën. Aanvang: 14.00 uur. Toegang gratis.   

BOEKEN-SALON
 

Kom praten over het boek wat je recent hebt gelezen of wat je heeft geraakt. Klik hier voor meer informatie!

Je kunt iedere vierde zondag van de maand deelnemen aan de Boekensalon. Aanvang: 12.00 uur. Toegang gratis.   

Wandelen met Sophie
 

Iedere derde zondag van de maand kun je wandelen met Sophie, de 1ste huishoudster van Mme. Belle de Fleurdelis. Sophie is een bekend gezicht in de Salon van Weleer en natuurlijk van haar Vloogs.

De wandeling duurt ergens tussen de 90 en 105 minuten, dit is mede afhankelijk hoeveel Sophie op de dag zelf te vertellen heeft. Zij laat u met liefde en plezier bijzondere plekjes van de stad Utrecht zien en weet opmerkelijke roddels, geruchten en gebeurtenissen te melden over de stad en haar inwoners door de eeuwen heen.

De wandeling begint om 14.00 uur e n kost € 5,- per persoon, inclusief een kopje koffie of thee in de Salon van Weleer. De salon is teven het begin- en het eindpunt van de wandeling.

Wandelen met teams
 

Natuurlijk is het ook mogelijk voor teams om met Sophie een wandeling door het centrum van Utrecht te maken op een doordeweekse dag. Echter dient de groep dan wel uit minimaal 10 personen te bestaan. De kosten bedragen € 5,- p.p.