Stichting Gullie © 2024 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

Salon Actueel Activiteiten Toneel Boeken Games Contact

EEN NIEUW JAAR VOLGESTOUWD MET KANSEN

Ben je er ooit klaar voor?

Niet alleen in ons land gaat er veel veranderen in 2024, zoals bijvoorbeeld de vorming van een nieuw kabinet, maar ook staan er in de coulissen veranderingen voor eenieder van ons ongeduldig te trappelen om zich te openbaren. Sommige van de veranderingen bieden kansen en nieuwe mogelijkheden, terwijl je andere veranderingen kunt missen als kiespijn. Hoe treed je deze veranderingen tegemoet? Helpt het om goede voornemens te maken? Ben je dan beter voorbereid?


Frans de Wit trakteert je tijdens Driekoningen, 6 januari, op een melange van verhalen, gedichten en goede voornemens. Lekker luisteren en meepraten!

 

UTRECHTSE VERHALEN: GOEDE VOORNEMENS

Frans de Wit heeft in het afgelopen jaar al diverse malen opgetreden met het voordragen van speciaal door de huisschrijver van de Salon van Weleer, Gert van Veen, geschreven verhalen. Ook is hij in uiteenlopende personages terug te vinden in de Real Live-Games voor teams & vriendengroepen, eveneens in de Salon van Weleer. Tot slot speelt hij ook in enkele toneelstukken die in de Utrechtse Cultuurplaats worden opgevoerd. Om nog maar te zwijgen over zijn wapenfeiten op het filmdoek, op televisie en in het theater.

Je kunt reserveren voor de voorstelling van 6 januari, aanvang om 20.00 uur. Toegang: Gratis.

Bel naar: 06-45355966 / 030-2102636. Of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl