Stichting Gullie © 2024 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

Salon Actueel Activiteiten Toneel Boeken Games Contact

“Een waardig afscheid van een verloren ambt of is dat te veel gevraagd?”

In het toneelstuk ‘De Priester’ neemt Jos Valcke afscheid van zijn parochianen, de weinigen die nog over zijn of die nog de moeite willen doen om het pensioen in te luiden. Voor pastoor Valcke het begin van een nieuwe levensfase. De drukte van de stad wordt ingeruild voor de stilte van een Brabants klooster, waar contemplatie en bezinning de boventoon voeren. Pastoor Valcke ziet op tegen het kleine leven dat hem nog enkele jaren rest. Het afscheid is bitterzoet en noodzakelijk om te beseffen dat het leven van een stadspriester echt tot een einde komt. Tijdens de feestelijke bijeenkomst worden herinneringen opgehaald door Jos Valcke en enkele van zijn parochianen. Veertig jaar herderschap is onoverzichtelijk lang en verbergt oud zeer en goed verstopte geheimen. Een afscheid om nooit meer te vergeten.  

IN DE HOOFDROL: FRANS DE WIT

Frans de Wit is een veelzijdige acteur pur sang. Hij is in de afgelopen vier decennia te zien geweest in het theater, Nederlandse bioscoopfilms, in televisieseries en op het poppodium.

In de Salon van Weleer verzorgt hij vertelavonden en speelt hij uiteenlopende personages in de Real Live-Games voor teams & vriendengroepen.  

Ook speelt hij diverse rollen in de toneelstukken die in de Utrechtse Cultuurplaats worden opgevoerd.

VOORSTELLINGEN:

Je kunt reserveren voor de voorstellingen van 21 en 28 september, aanvang om 20.00 uur. 22 september, aanvang om 14.30 uur. Toegang: € 3,-.

Bel naar: 06-45355966 / 030-2102636. Of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl

Binnenkort meer informatie  over het toneelstuk