HET OUDERWETS MODERN WERKEN MET GROEPEN

Stichting Gullie © 2020 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden


Over het werken met groepen

Een website vol met informatieve video’s, presentaties, e-boeken en mogelijkheden om deel te nemen aan workshops & lezingen

Er valt veel te ontdekken in de wereld van het werken met groepen. Doe je voordeel met de kennis die op de volgende pagina’s met je wordt gedeeld!


Van inzichten tot praktische handvatten, van theorie tot de praktijk van alledag.


Doe je voordeel ermee, het is je gegund!

DINO TIJD

Waarschuwing: sommige informatie op deze website stamt van voor 2010, de tijd toen er nog dino’s rondliepen over het aardoppervlak. Je bent gewaarschuwd!

SAMENWERKEN

Een belangrijk terugkerend onderwerp is: samenwerken. Een taakgerichte groep kan niet zonder leden die met elkaar samenwerken om de gestelde groepsdoelen te verwezenlijken.

LEIDERSCHAP

Een taakgerichte groep heeft altijd een informele leider en bij voorkeur ook een formele leider. Eén van de voornaamste taken van de groepsleider is het bewaken van het groepsproces.

DOELEN & TAKEN

Een taakgerichte groep heeft geen bestaansrecht zonder gestelde doelen en de bijbehorende taken die binnen een specifiek tijdvak met succes moeten worden uitgevoerd.

COMMUNICATIE

In deze tijd van technologische communicatietools is het duidelijk geworden dat de communicatie tussen leden van een taakgerichte groep niet is verbeterd.

Als je voor elke positie de beste speler kiest, heb je nog geen sterk elftal maar een team dat als los zand uiteen valt.


Johan  Cruijff

DOWNLOADS