HET OUDERWETS MODERN WERKEN MET GROEPEN

Stichting Gullie © 2020 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden


E-boeken,

presentaties

& downloads

Een mens moet zo mogelijk elke dag naar een liedje luisteren, een goed gedicht lezen, een mooi schilderij zien en een paar zinnige woorden uiten.

Johann Wolfgang Goethe

Het is niet belangrijk om het met alles eens te zijn. Het is belangrijk open te staan voor de mogelijkheid dat je ongelijk hebt.

Lees, leer, kijk, deel, ervaar

Je mag zonder bijkomende kosten gebruik maken van de e-boeken en de presentaties. Echter mag je de materialen niet hergebruiken, kopiëren of inzetten t.b.v. commerciële activiteiten, zonder de nadrukkelijke toestemming van de auteur. Meer info? Stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl

De beginnende groepsleider

De klassieker op het gebied van het werken met taakgerichte groepen. Als je ergens wilt beginnen, dan is dit het boek. Klik hier!

Vaardigheden en technieken voor de ervaren groepsleider

Het vervolg op het boek: De beginnende groepsleider. Klik hier om te lezen!

Doorpakken

Een handboek voor het werken met taakgerichte groepen. Klik hier om te lezen!

Quiz 1: Herken je de taakgerichte groep? Werken met groepen - presentatie

Van interactieve Powerpoint presentaties zijn statische PDF-bestanden gemaakt.  Deze Powerpoint presentaties  (en andere) kun je bekijken in de Salon van Weleer. Wel even afstemmen wanneer dit mogelijk is, bel naar: 06-45355966

Oefeningen-boek

Een oefeningenboek (1215 pagina’s) voor de groepsleider die net iets meer naar de diepte wil. De oefeningen zijn met name geschikt voor persoonlijke groei & ontwikkeling. Klik hier om te lezen!

Teambuilding toolkit

Een boek met praktische hulp in het geval je een teambuilding wilt gaan organiseren. Klik hier om te lezen!

Handboek counseling

Een extraatje: handboek counseling. In sommige boeken over het werken met groepen wordt hiernaar verwezen. Klik hier om te lezen!

Bijlage Zwitsers uurwerk (doorpakken)

Een webtree met allerlei extra informatie die je in de praktijk kunt gebruiken, als je gaat werken met het Zwitsers uurwerk. Klik hier om te lezen!

Handboek voor trainers

Een lekker dik boek  (629 pagina’s) met theorie en heel veel praktijkopdrachten, tools en inzichten. Klik hier om te lezen!

Taakgericht groepswerk - deel 1 Taakgericht groepswerk - deel 2 Taakgericht groepswerk - deel 3 Taakgericht groepswerk - deel 4 Taakgericht groepswerk - deel 5 Taakgericht groepswerk - deel 6 Taakgericht groepswerk - deel 7 Taakgericht groepswerk - gevorderden deel 1 Taakgericht groepswerk - gevorderden deel 2 Taakgericht groepswerk - gevorderden deel 3

VIS-model

Een belangrijk model om de ‘hier-en-nu’-situatie te kunnen duiden. Alsook te gebruiken als een techniek en strategie. Klik hier om te lezen!

Bijlage Doorpakken

VVO-schema (A0-formaat). Klik hier!


VVV-schema (A0-formaat). Klik hier!


functioneringsschema. Klik hier!

Teamwork  - presentatie Quiz 2: Basale kennis groepswerk