GERT VAN VEEN

Het is ook mogelijk om speciaal voor één team of een vriendengroep een detective spel te organiseren op een dag naar keuze in de Salon van Weleer of op locatie, bijvoorbeeld in het bedrijf of organisatie, tijdens een congres of enkele dagen ‘op de hei.’  Klik hier voor meer info!

Belle’s Mysteriën kunnen jullie ook spelen als een live-game met acteurs.  Spannend, verrassend en ook nog eens leerzaam.

Belle’s Mysteriën live-game kan voor de fun worden gespeeld, maar kan ook dienen als een inleiding op een (korte) teambuilding.

Er is veel mogelijk. Neem daarom contact met ons op en/of vraag een vrijblijvende offerte aan.   

Bel naar:

06-45355966

030-2102636

Voor teams & groepen

Tijdens de openingstijden van de Salon van Weleer kun je ook samen een uniek Belle’s Mysteriën kaartspel spelen (2 tot 4 personen). Het is bovenal een strategisch kaartspel, wat spannender wordt naarmate je het vaker speelt en in de vingers krijgt.

Natuurlijk zal een medewerker van de Salon van Weleer de spelregels uitleggen en je op gang helpen met het spelen. Het is een slim kaartspel waarbij je sluw te werk moet gaan, als je tenminste wilt winnen.  Natuurlijk kun je het kaartspel gratis spelen.

Kaartspel