Stichting Gullie © 2020 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaardenBelle’s Mysteriën is een ouderwets modern spel voor teams en vriendengroepen dat zich afspeelt in een historische werfkelder in het hart van Utrecht. Het is een detective-game waarbij door slimme en spannende opdrachten  het spel binnen 70 minuten tot een goed einde te brengen is. Natuurlijk met acteurs!


Klik hier voor meer info!

Belle’s Detective Game

Helemaal achterin de verborgen ruimtes van de historische werfkelder van de Salon van Weleer, ligt het spel klaar om gespeeld te worden. Dankzij de bijzondere en mysterieuze speelruimte, zal Belle’s Detective Game je terugbrengen naar de jaren 1908 - 1912. Een roerige tijd waarin Holland begon te veranderen en steeds meer machines hun intrede deden. Een tijd vol beloften van vernieuwing en gelijke rechten, maar tegelijkertijd ook een periode die als opmaat diende voor de Eerste Wereldoorlog. Mme. Belle de Fleurdelis woont in haar Villa van Weleer in het rustieke plaatsje Vollenhoven, waar zij tegen wil en dank een detective is geworden. Klik hier voor meer informatie!

Belle’s Detective Bordspel

Kom samen (max. 10 personen) luisteren naar een levend hoorspel. Een detective die door Wilma en Frans tot leven wordt gebracht met interactieve opdrachten! Slagen jullie er in om te achterhalen wie de dader van de moord is? De duur is 2 uur.  


Op afspraak in de Salon van Weleer, Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. De prijs bedraagt €75,-, met koffie en thee. Vergeet niet om te reserveren! Bel naar: 06-45355966 of 030-2102636Belle’s Levend Hoorspel

Ook leuk om alleen of samen het Online Detective Spel te spelen. Het is echt een uitdaging en beslist niet gemakkelijk om de dader te achterhalen. Natuurlijk gratis! Klik hier om te gaan spelen!Online Detective Spel