Stichting Gullie © 2024 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

Salon Actueel Activiteiten Toneel Boeken Games Contact

DE PIJLEN VAN CUPIDO VLIEGEN IN DE RONDTE

De dag van de liefde

Ach, wat valt er nog over Valentijnsdag te zeggen? Het is een dag met rode rozen, chocolade harten, bonbons en als je geluk hebt een liefdesgedicht. De liefde is even veelzijdig als ook genderneutraal. Het is een bevlieging zonder vliegtax. Een ideale wijze om in het zonnetje te worden gezet door iemand die van je houdt. Of misschien zet je jezelf wel in het middelpunt van de aandacht omdat ook de liefde voor jezelf mag stralen en gezien worden.


Frans de Wit doet er een schepje bovenop met het vertellen van verhalen en gedichten tijdens de dag van de liefde. Geef jezelf en/of je geliefde een warm en oergezellig cadeau en kom op 14 februari naar de historische werfkelder in het romantische hart van Utrecht.

VALENTIJNSDAG

Frans de Wit heeft in het afgelopen jaar al diverse malen opgetreden met het voordragen van speciaal door de huisschrijver van de Salon van Weleer, Gert van Veen, geschreven verhalen. Ook is hij in uiteenlopende personages terug te vinden in de Real Live-Games voor teams & vriendengroepen, eveneens in de Salon van Weleer. Tot slot speelt hij ook in enkele toneelstukken die in de Utrechtse Cultuurplaats worden opgevoerd. Om nog maar te zwijgen over zijn wapenfeiten op het filmdoek, op televisie en in het theater.

Je kunt reserveren voor de voorstelling van 14 februari, aanvang om 20.00 uur. Toegang: Gratis.

Bel naar: 06-45355966 / 030-2102636. Of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl