Salon van Weleer Activiteiten Utrecht Real Live-Games Boeken Video's Contact

Stichting Gullie © 2023 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

EEN EITJE TIKKEN OMDAT HET ZO GEZELLIG IS

Een eitje zoeken in het park

Hoe enig frustrerend was het jaarlijkse spektakel om eieren te zoeken in het park als kind. Een gebeurtenis waar ik al vanaf carnaval naar uitkeek en die ik tegelijkertijd ook verafschuwde omdat mijn mandje maar al te vaak leeg bleef. Niet snel genoeg, maar wel gretig. Het beste resultaat: driftige huilbuien achterop de fiets om terug naar huis te gaan en hopen dat daar een chocolade paashaas op mij stond te wachten of een overgebleven chocoladeletter van Sinterklaas. Tegenwoordig ga ik om kwart over zeven naar het park om er zeker van te zijn dat mijn mandje wel vol zit en als iemand mij aanspreekt zeg ik met een strak gezicht: dit is voor mijn kind. Innerlijk laat ik gemakshalve maar weg, want dat wordt zo slecht begrepen vandaag de dag. Verteller en acteur Frans de Wit probeert het paasgevoel te vangen en zo duidelijk mogelijk over te brengen, want Pasen is een feest van uitersten: verraad op donderdag, dood op vrijdag, begrafenis op zaterdag en heropstanding op zondag. Erg verwarrend en tegenstrijdig, maar wel ouderwets gezellig.

UTRECHTSE VERHALEN MET PASEN

Frans de Wit heeft in het afgelopen jaar al diverse malen opgetreden met het voordragen van speciaal door de huisschrijver van de Salon van Weleer, Gert van Veen, geschreven verhalen. Ook is hij in uiteenlopende personages terug te vinden in de Real Live-Games voor teams & vriendengroepen, eveneens in de Salon van Weleer. Tot slot speelt hij ook in enkele toneelstukken die in de Utrechtse Cultuurplaats worden opgevoerd. Om nog maar te zwijgen over zijn wapenfeiten op het filmdoek, op televisie en in het theater.

Je kunt reserveren voor de voorstelling van 10 april, aanvang om 15.00 uur. Toegang: Gratis.

Bel naar: 06-45355966 / 030-2102636. Of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl