UTRECHT QUIZ Quiz Reserveren Contact Salon van Weleer

Stichting Gullie © 2023 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

SAMEN DE TOEKOMST VORMEN

Het verleden kennen, vieren en ervan leren, is van essentieel belang om samen de toekomst van de stad te kunnen vormen.

Er is geen morgen zonder vandaag en gisteren. Het begrijpen en doorgronden hoe wij hier zijn gekomen als een gemeenschap, is cruciaal om te kunnen  leren van de gemaakte fouten en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Waarbij toekomstige generaties weer van onze fouten kunnen leren, want zo is de toekomst: leren van het verleden door te moderniseren.

De basis van de toekomst is de acceptatie van wat is geweest en vertrouwen op elkaar om de toekomst te vormen.

TERUG NAAR 2 JUNI 1122

Heerlijk om met je vrienden of collega's even een andere wereld binnen te stappen, maar niet om bij stil te blijven zitten. Jullie krijgen 60 minuten de tijd om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren! Voor het bij elkaar sprokkelen van de benodigde punten om die felbegeerde trofee te winnen, moeten jullie wel de handen uit de mouwen steken.

Maak kennis met de rijke historie van de stad Utrecht en laat je verrassen. Enkele categorieën die aan bod komen: Utrechts dialect, feesten, kunst, oorlogen, Utrechtse specialiteiten proeven, geschiedenis en schandalen. Maar er is nog meer… alleen moet je dit zelf maar komen ontdekken!

Jullie steun en toeverlaat tijdens de quiz zijn natuurlijk Serge Brink & Helga Cremers!