UTRECHT QUIZ Quiz Reserveren Contact Salon van Weleer

Stichting Gullie © 2023 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

quiz met acteurs

Buiten dat ‘900 jaar jong!’ een spannend spel tegen de klok is, is het ook een leerzaam & historisch spel. Hoe goed kunnen jullie samenwerken?  

Het is een game met speelse opdrachten om uit te voeren en ook veel lol aan te beleven.

Centraal staan negen eeuwen Utrechtse geschiedenis.  

WAT WEET JE VAN UTRECHT?

Een quiz speciaal gemaakt ter gelegenheid van de viering van 900 jaar stadsrechten van de stad Utrecht. Het is een vrolijke, speelse, spannende en interactieve quiz voor teams & vriendengroepen die meer te weten willen komen over de rijke geschiedenis en diversiteit van Utrecht.

Win samen met je vrienden en/of collega’s de enige echte Utrechtse Quiz-trofee. Een prachtige goud(kleurige) beker die jullie mogen houden! Een ware aanwinst voor thuis op de kast of in de prijzenkast op kantoor.

De presentatie is in handen van Serge Brink & Helga Cremers.  

NEGEN EEUWEN OUD

In negen eeuwen kan er veel gebeuren, om maar wat te zeggen! Utrecht kan erover meepraten: oorlogen, schandalen, moord, slavernij, homovervolging, hekserij, beeldenstormen maar ook geweldige successen en prachtige kunst, handel, muziek en kleurrijke historische figuren.

In de quiz kun je kennis maken met tientallen hoogte- en dieptepunten uit 900 jaar stad. Welke onderwerpen aan bod komen bepaal jij door aan een groot rad te draaien, daar waar de pijl blijft staan is het onderwerp voor een nieuwe spelronde.

De quiz bestaat niet alleen uit het beantwoorden van vragen, maar ook het vervullen van speelse opdrachten, waarbij je je creatieve kant kunt laten sprankelen.

Hoewel er maar één de winnaar van de trofee kan zijn, barst de quiz uit haar voegen van de ouderwetse moderne gezelligheid. Lekker samen aan de slag in een historische werfkelder aan de Oudegracht 290 in Utrecht.