Een verrassend psychologisch verhaal

Groepstherapie voor de ontwikkeling van de persoonlijke groei

Geïnspireerd door ware gebeurtenissen

Elf personen besluiten enkele drastische veranderingen in hun leven aan te brengen en het advies is om dit binnen een therapiegroep te doen. Elf personen die elkaar niet kennen, besluiten om samen te werken, zonder enige garantie op een goede afloop. De elf moeten erop vertrouwen dat de groepstherapeut kundig genoeg is om het veranderingsproces tot een goed einde te brengen. Elf personen nemen een risico.

Gert van Veen heeft meer dan dertig jaar uiteenlopende groepen en teams begeleidt. Van workshops, trainingen en teambuilding tot aan persoonlijke groei-groepen en psychosociale therapiegroepen.

De schrijver

Het verhaal geeft een unieke inkijk achter de schermen. Een weefwereld van methodisch werken, toegepaste technieken en idealen, maar ook van frustraties, vooroordelen en beperkende omstandigheden.   

Geen opsmuk

De ervaringen die hij met het werken met groepen en teams heeft opgedaan, vormen de basis voor het fictieve verhaal. Hierdoor wordt het verhaal opgetild naar een bijzondere leeservaring die de lezer niet onberoerd zal laten.

Ervaringen

De wereld door de ogen van een groepswerker

Therapie 2 video 1Therapie 2 video 4Therapie 2 video 2Therapie 2 video 3
Therapie 2Extra materiaalSpeciale PGO-paginaOverige boekenContact