Mais Qui, de biografie trilogie van Belle de Fleurdelis,

Boek kiezen Mais Qui Feitjes Mais Non Mais Que Boeken kopen Contact

Stichting Gullie © 2019. Alle rechten voorbehouden. Wettelijke privacy statement Boeken kopen | Salon van Weleer  

In de boeken staat het rijke leven van de hoofdpersoon Belle de Fleurdelis centraal, die telkens weer ongevraagd in een nieuw avontuur terecht komt.

Hoewel de boeken zijn ontsproten aan de fantasie van de schrijver, bevat het vele historische feiten en gebeurtenissen. Laat je verrassen in het leven uit de 19e eeuw.

VOLG DE REIS  

Tijdens of na het lezen van het boek, kun je de reis ook online volgen via deze website!

Lees achtergrondinformatie over de steden, de dorpen en de plekken waar de hoofdpersonen zich bevinden. Ontdek wat fantasie is van de schrijver en wat werkelijk heeft plaatsgevonden. Laat je verrassen hoe vooruitstrevend de 19e eeuw was en hoe bepalend voor hoe de wereld er nu voor een belangrijk deel uit ziet. Geen saaie geschiedenisles, maar een reis door een wereld die verloren is gegaan.  

Fantastische kennis

Er is niets fijner dan met een boek op de bank te zitten. Een kop koffie of een kopje thee erbij en dan jezelf verliezen in een fantastische wereld die nog niet zo heel lang geleden heeft bestaan. Een wereld om over te dromen en soms om er een nachtmerrie van te krijgen.

“Het is een verrassend boek dat je meeneemt naar een andere tijd met levendige personages. Een ware wervelwind van gebeurtenissen en emoties, die de lezer niet onberoerd laten. Een aanrader!

Het boek

In het boek: Mais Qui, beschrijft Belle de Fleurdelis een enerveerde periode uit haar leven waarin zij ongevraagd aan een avontuurlijke reis begint, die haar onder andere naar Frankrijk, Nederlands-Indië, Japan en Egypte brengt. Het is spannend verhaal vol met plotwendingen en humor. Een jongensboek maar dan voor dames van weleer.

Wereldkaart