Leonardo Acteurs Voorstellingen Contact

Salon van Weleer - Oudegracht 290 Werfkelder - 3511 NX Utrecht - 06-45355966 - 030-2102636 - info@salonvanweleer.nl  (c) 2023

VOORSTELLINGEN OP 18 + 19 AUGUSTUS 2023 - AANVANG 20.00 UUR - LOCATIE: SALON VAN WELEER - TOEGANG: €4,95

SPELENDERWIJS

Leonardo’ is een toneelstuk over acceptatie, homoseksualiteit, de dood en familierelaties. Een zwarte komedie die speelt met vooroordelen, miscommunicatie en tradities.

Herkenbare problemen tussen generaties die vervreemdend kunnen werken, waardoor de afstand, met de beste bedoelingen en intenties, alleen maar groter wordt. Misverstanden ontstaan op basis van veronderstellingen en dan is er geen weg terug meer. Er moet een strijd worden gestreden wie een stap terug zet en toegeeft.

Terwijl er op de achtergrond er een veel prangende kwestie speelt: wat voert huisvriend Erwin in zijn schild? En waar komt al het bloed vandaan?

Het Leven wordt een leven lang gestalkt door de Dood.

FRANS DE WIT

Ooit, begin jaren ’80, begonnen bij het Werklozentheater na enkele jaren doorgestroomd naar professioneel spelen. Vanaf 1989 in tientallen toneelstukken, films en tv-series gespeeld.  


LEES VERDER, KLIK HIER!

ARIS JULIAN

Aris Julian is een getalenteerde jonge acteur uit Amersfoort, die o.a. bekend staat om zijn veelzijdigheid in het spelen van personages in de buitencategorie.LEES VERDER, KLIK HIER!

WILMA PAALMAN

Wilma Paalman is al jaren actief als actrice/presentatrice bij Stichting Gullie en de Salon van Weleer.LEES VERDER, KLIK HIER!

DE ACTEURS

ERIK VAN REE

Erik van Ree, 36, man van Anne en vader van 2. Psycholoog, onderwijskundige en trainer. Hobby's zijn papa zijn, lezen, filosoferen en intieme gesprekken. Direct en open, gek op vreemde verhalen en op zoek naar zingeving, ben ik in een nutshell.

GERT VAN VEEN

Gert (61) is de schrijver en regisseur van het toneelstuk. Hij is de huisschrijver van de Salon van Weleer en heeft in die hoedanigheid al meer dan 27 fictieboeken geschreven, diverse toneelstukken & scenario’s, plus 15 Real Live-Games bedacht en gemaakt.

Tot stand gekomen m.m.v.  Gemeente Utrecht