INSTAPLAY Het spel Reserveren Contact Real Live-Games

Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

EEN FUNSPECTACULAR GAME VOOR VRIENDEN, FAMILIES EN GEZELLIGE TEAMS

Wie van jullie wint er de prachtige beker! En ja, die mogen jullie echt mee naar huis nemen

EEN HARTELIJK WELKOM

Serge & Helga wachten jullie op bij de deur van de werfkelder aan de Oudegracht 290 in Utrecht. Na het traditionele ophangen van de jas en (in veel gevallen) een bezoek aan het rustieke toilet, gaat het spel beginnen. Jullie worden in de Salon van Weleer ontvangen met een kopje koffie of thee en dan leggen Serge & Helga het spel uit. Waarna jullie in kleine groepjes tegen elkaar gaan strijden om de eer en de beker. Het spel begint met een draai aan het grote Rad van Avontuur en daarmee bepalen jullie welke opdrachten moeten worden uitgevoerd om met succes de eindstreep te halen. De winnaar is niet het groepje met de meeste punten, maar juist de groep met de minste punten! En het is nog niet zo gemakkelijk om weinig punten te scoren. De opdrachten zijn divers, van Limbodansen tot aan quizvragen beantwoorden. Van improvisaties tot tekenen. Veel afwisseling en voor (bijna) eenieder iets leuks om te doen. En in de tussentijd zorgen Serge & Helga ervoor dat het gezellig blijft!

Aan het einde van het spel worden de punten opgeteld en het groepje met de laagste score heeft gewonnen. Zij ontvangen de beker!

EEN GAME MET ACTEURS

Een heerlijk ouderwets modern spel in een historische werfkelder in het hart van Utrecht. Uitermate geschikt voor een teamuitje, een vriendenuitje, een verjaardag, een jubileum, een pensionering, een vrijgezellenfeest of iedere andere feestelijke aangelegenheid. Geen oud-Hollandse spelletjes-uitjes meer, want nu is er Instaplay voor nog meer fun!

Het wereldberoemde duo uit de jaren tachtig van de vorige eeuw, Serge Brink & Helga Cremers, presenteren het spel.