Welkom Belevingswerelden Nieuwe stroming Salon van Weleer

Een nieuwe thriller met inspecteur Harrie van der Voort in de hoofdrol!

Salon van Weleer

Oudegracht 290 OND, werfkelder

3511 NX Utrecht

De Salon van Weleer maakt onderdeel uit van stichting Gullie, cultuurplaats Utrecht.

Telefoon: 06-45355966 / 030-2102636

E-mail: info@salonvanweleer.nl

Contact:

De enorme toename van de mentale problemen, klachten, stoornissen en ziekten is verontrustend. De redenen die hiertoe hebben geleid, zijn divers en de bijbehorende theorieën zijn ontoereikend of neigen zelfs naar complotdenken. Echter zijn de gevolgen van de verslechtering van de mentale gezondheid in alle facetten van het leven te voelen. Zo ook binnen de criminaliteit waarbij er al ruim tien jaar sprake is van een ware tsunami van huiselijk geweld, mishandelingen, geweldsincidenten en ook zware misdrijven en levensdelicten. Politie-inspecteur van der Voort wordt gedwongen om in zijn werk hier steeds meer rekening mee te houden, waardoor niet alleen de bewijsvoering moeilijker wordt, maar ook lastiger om motieven van daders vast te stellen.

MENTALE GEZONDHEID

33% VAN DE WERKENDE NEDERLANDERS HEEFT ERNSTIGE MENTALE PROBLEMEN

NEDERLANDER HEBBEN TEZAMEN 65+ MILJOEN CHRONISCHE KLACHTEN

Mentale gezondheidEinde der tijden

Politie-inspecteur Harrie van der Voort krijgt te maken met een merkwaardige moordzaak waarbij het onduidelijk is waarom het slachtoffer om het leven is gebracht? Of is er sprake van zelfmoord?

Per toeval ontdekt inspecteur van der Voort nog vijf vergelijkbare gevallen van (zelf-)moord. Om achter de waarheid te komen moet de politie-inspecteur zich gaan verdiepen in de belevingswerelden van de verdachten. Maar hoe dieper hij graaft, hoe moeilijker het is om onpartijdig te blijven en er niet zelf betrokken bij te raken.  

Religie Vervreemding