Start Toneelstuk Acteurs Voorstellingen Galerij Salon van Weleer

Stichting Gullie © 2019/2020 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden

Acteurs

Een toneelstuk over twee mannen die ter gelegenheid van hun tweejarige relatie een bezoek brengen aan een gay-escaperoom. Het doel is om binnen 60 minuten de code te vinden waarmee de deur van de escaperoom kan worden opengemaakt. Alleen blijken de raadsels en de puzzels meer bij de mannen los te maken dan gehoopt.

A dark room with riddles & mysteries

Toneelstuk Uitvoering

ONTSNAPPEN AAN DE LIEFDE?

Eindelijk uit de kast en nu nog uit de escGaYperoom zien te komen

EEN TONEELSTUK MET HUMOR, ONDEUGD & MYSTERIE

Als zien geloven is, luister je dan ook slechter?


Love Is a Many-Splendored Thing zoals het lied uit 1955, naar de gelijknamige film, belooft. Maar regisseur William Holden had nooit de eigentijdse diversiteit, veelkleurigheid en de daarbij behorende vrijheden kunnen bedenken. De liefde heeft kans gezien om uit de kast te komen. Jammer genoeg nog niet overal, maar de geest is uit de fles en dat is meer dan goed. Maar op het persoonlijk vlak valt het niet altijd mee om jezelf de vrijheid van de liefde te gunnen. Tolereren is eenvoudiger dan integreren. En wat doe je als jouw liefde a Many-Splendored Thing  is en je opvoeding, cultuur en/of tradities  je beperkingen opleggen?