Begin Week 1 Week 2 Week 3 Week 4 Week 5 Salon van Weleer

Belle’s Vossenjacht is een online zoektocht naar de juiste antwoorden op speelse en uitdagende opdrachten. Onder de winnaars zal een prijs worden verloot. De uitslag is bindend. Minimale leeftijd om mee te spelen is 18 jaar.

Fun, interactief, gezellig infotainment

Stichting Gullie © 2020 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaardenDaag jezelf uit om op zoek te gaan naar de juiste antwoorden op vragen, het oplossen van puzzels en het uitvoeren van opdrachten!

WEKELIJKSE UITZENDINGEN

Iedere zondagavond begint om 20.00 uur de uitzending op Facebook. In de eerste vier uitzendingen leggen de presentatoren Serge Brink & Helga ‘Koekje’ Cremers per keer vijf opdrachten voor. Het is de bedoeling dat je de opdrachten oplost. De antwoorden vul je in op een antwoordformulier hier op de website. Vervolgens stuur je het formulier in en dan worden de antwoorden gecontroleerd. Heb je de opdrachten goed beantwoord (minimaal 4 van de 5), dan ontvang je een  puzzelstukje. Heb je er minder dan 4 goed, dan ontvang je een verkeerd puzzelstukje…


“Wie in de wereld ben ik? Ah, dat is de grote puzzel.”

- Lewis Carroll

Doe gratis mee aan de online Vossenjacht door op Facebook de speciale uitzendingen de zondagavond om 20.00 uur te bekijken. Of om de uitzendingen terug te kijken op de Facebookpagina van de Salon van Weleer, klik hier!

Belle’s Vossenjacht is een interactief spel waarbij je puzzelstukken kunt verdienen. Het doel is om te achterhalen wat er op de puzzel staat afgebeeld.

Belle’s vossenjacht
HET SPEL