Welkom Games Video Boeken Activiteiten Utrecht Contact

Stichting Gullie © 2022 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

EEN VLEUGJE LIEFDE MET WEEMOED IN DE WERFKELDER

De liefde…

Ach, de weemoed naar verloren liefdes of prille kalverliefdes. Nieuwe ontmoetingen, soms per ongeluk en soms zorgvuldig voorbereid. Wie verlangt niet naar samen het leven delen... Of ben ik nu te zoetsappig? De liefde is niet alleen maar pais en vree. Soms is het lust verpakt in de uiterlijke schijn van een verliefdheid. Soms...misschien wel vaker dan je wilt...haalt de ander de neus op voor jouw geschenk van een deeltje van je hart. Maar de vraag blijft staan: wat moet je ermee, met dat ‘houden van’ en voor de eeuwigheid bij elkaar blijven? Hoort het alleen maar thuis in romantische boeken van weleer? Is er nog wel ruimte voor de oorspronkelijke liefde of blijft alles hangen in uiterlijke schijn? En waarom hebben wij een dag van de liefde nodig? We hebben toch al het internet. Verteller en acteur Frans de Wit probeert antwoorden te vinden en waar hij daar niet in slaagt, zal hij proberen om antwoorden te bedenken, want liefde is een vraag die dringend om antwoorden verlegen zit.

UTRECHTSE VALENTIJNS VERHALEN

Frans de Wit heeft in het afgelopen jaar al diverse malen opgetreden met het voordragen van speciaal door de huisschrijver van de Salon van Weleer, Gert van Veen, geschreven verhalen. Ook is hij in uiteenlopende personages terug te vinden in de Real Live-Games voor teams & vriendengroepen, eveneens in de Salon van Weleer. Tot slot speelt hij ook in enkele toneelstukken die in de Utrechtse Cultuurplaats worden opgevoerd. Om nog maar te zwijgen over zijn wapenfeiten op het filmdoek, op televisie en in het theater.

Je kunt reserveren voor de voorstelling van 14 februari, aanvang om 20.00 uur. Toegang: Gratis.

Bel naar: 06-45355966 / 030-2102636. Of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl