Welkom Games Video Boeken Activiteiten 900 jaar Utrecht Contact

Stichting Gullie © 2022 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

OUDERWETSE GEZELLIGHEID IN DE WERFKELDER

Gisteren vertelde een wat ouder echtpaar tegen verteller en acteur Frans de Wit: ‘Er valt nog maar weinig te vieren in de wereld, met alle ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Oorlogen, een opeenstapeling van crises, bizar hoge rekeningen en steeds meer boodschappen die onbetaalbaar worden.’ Ware rake woorden die hun doel niet misten en Frans aan het denken hebben gezet. Met een gezonde dosis realisme besefte onze verteller dat hij niet bij machte was om de problemen met het klimaat, de geopolitieke verhoudingen of de financiële vraagstukken op te lossen. Hij peinsde over wat hij wel kon doen om het feest van licht en hoop dit jaar niet zomaar voorbij te laten gaan. Het antwoord was snel gevonden: hij kon vertellen als geen ander en dus opperde hij om voor en tijdens de feestdagen unieke Utrechtse verhalen voor te dragen in een sfeervolle, kerst gedecoreerde werfkelder aan de Oudegracht 290 in Utrecht. En hij nodigt jou uit om naar de verhalen te komen luisteren, natuurlijk helemaal gratis en voor niks! Zodat wij toch kunnen vieren hoe fijn het is om samen te komen en gezamenlijk te genieten van de kleurrijke Utrechtse verhalen.

SAMEN DELEN, SAMEN VIEREN

Frans de Wit heeft in het afgelopen jaar al diverse malen opgetreden met het voordragen van speciaal door de huisschrijver van de Salon van Weleer, Gert van Veen,  geschreven verhalen. Ook is hij in uiteenlopende personages terug te vinden in de Real Live-Games voor teams & vriendengroepen, eveneens in de Salon van Weleer. Tot slot speelt hij ook in enkele toneelstukken die in de Utrechtse Cultuurplaats worden opgevoerd. Om nog maar te zwijgen over zijn wapenfeiten op het filmdoek, op televisie en in het theater.

Je kunt reserveren voor de voorstelling van 23 december, aanvang om 20.00 uur en/of 26 december 2022, aanvang: 16.30 uur. Toegang: Gratis.

Bel naar: 06-45355966 / 030-2102636. Of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl