Salon van Weleer Activiteiten Utrecht Real Live-Games Boeken Video's Contact

Stichting Gullie © 2023 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

DE STAD IS WEER EEN JAARTJE OUDER, MAAR OOK WIJZER?

Even stilstaan bij de roerige geschiedenis van de stad Utrecht

Over de kleurrijke geschiedenis van Utrecht is al veel gezegd en geschreven en toch wil verteller/acteur Frans de Wit enkele nieuwe beschouwende verhalen voordragen, waarbij op net een andere wijze naar de ontwikkeling van de stad wordt gekeken. Wees gerust het zal geenszins een stedebouwkundige voordracht worden, dan wel een politiek geinspireerd verhaal of een archeologische beschrijvende tijdlijn. Nee, de verhalen die Frans de Wit gaat vertellen proberen de actualiteit van gebeurtenissen uit het verleden voor vandaag de dag uiteen te zetten. De geschiedenis leeft en de sporen zijn in eenieder van ons terug te vinden. Natuurlijk wordt er ook stilgestaan bij de verjaardag op de stad, die op 2 juni exact 901 jaar geleden stadsrechten ontving. Daar hoort een traktatie bij! En Frans de Wit is niet vies van een lekkere versnapering. Kom ook naar het verjaardagsfeestje van de stad Utrecht!

UTRECHT 901 JAAR!

Je kunt reserveren voor de voorstelling van 2 juni, aanvang om 20.00 uur. Toegang: Gratis.

Bel naar: 06-45355966 / 030-2102636. Of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl

Frans de Wit heeft in het afgelopen jaar al diverse malen opgetreden met het voordragen van speciaal door de huisschrijver van de Salon van Weleer, Gert van Veen, geschreven verhalen. Ook is hij in uiteenlopende personages terug te vinden in de Real Live-Games voor teams & vriendengroepen, eveneens in de Salon van Weleer. Tot slot speelt hij ook in enkele toneelstukken die in de Utrechtse Cultuurplaats worden opgevoerd. Om nog maar te zwijgen over zijn wapenfeiten op het filmdoek, op televisie en in het theater.