Salon van Weleer Activiteiten Utrecht Real Live-Games Boeken Video's Contact

Stichting Gullie © 2023 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

EEN VROLIJKE KIJK OP DE WERELD VAN DE TUTORIALS

Met de tijd meegaan houdt je lekker fris

Heb je geen podcast of een YouTube-tutorialkanaal, dan is het slecht met je gesteld. Helemaal als je geen Instragram- of eenTikTok account hebt. De oubolligheid straalt er helemaal vanaf, als je nog op Facebook zit. De tijden veranderen nu eenmaal en dat wat eens cool was, is niet misplaatst in de nieuwe Jurrasic Park-film. Niemand wil horen dat hij/zij of them voor een nieuw soort dino is gecast. Nee, het is belangrijk om hetzelfde niveau van frisheid als dat van een gekoelde krop ijsbergsla bij de Albert Heijn te halen. Lekker knisperend en knapperig van versheid. De grote popsterren, acteurs en bekende rijke mensen weten hoe belangrijk het is om, ten koste van iedere waardigheid, jong te blijven. ‘Zet het mes er maar in, mijnheer de chirurg!’ Voor de minder gefortuneerden zijn er goedkopere mogelijkheden om bij de tijd te blijven door kennis te delen op een moderne manier: De Tutorial.  

‘KORTE’ UTRECHTSE FILM

Je kunt reserveren voor één van de vrijdagavondvoorstellingen, aanvang om 19.30 uur. Toegang: Gratis.

Bel naar: 06-45355966 / 030-2102636. Of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl

WIE SPELEN ER MEE IN DE ‘KORTE’ FILM?

In de film: ‘De Tubbies’, maak je kennis met enkele tutorialisten die ieder op hun eigen manier hun kennis, inclusief persoonlijke wijsheden en levenservaringen, met de kijker willen delen.

De bekende documentairemaker en humanoloog Sir David Adema heeft 8,5 van deze bevlogen tutorialisten op het digitale celluloid vastgelegd. Een videostudie naar de ouderwets moderne opvattingen: ‘Met de tijd meegaan’ & ‘Nooit te oud om te leren.’

Het zijn openhartige portretten geworden, zonder oordelen of betutteling. Zoals geen ander weet Sir David Adema hoe zó natuurgetrouw te observeren. Het resultaat is domweg mesmeriserend.