Stichting Gullie © 2019/2020 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden


De Frama’s laten je kennis maken met de eeuwenoude wijsheid van sprookjes

WAT SPROOKJES AL NIET TE VERTELLEN HEBBEN

Stap in een wereld vol sprookjes

Tijdens de voorstelling zullen de sprookjes tot leven worden gebracht door de beroemde stilspel met tekst-methode, waarin De Frama’s excelleren. Een geheel eigen imaginaire wereld zal op het toneel worden gecreëerd. Het geheel geïnspireerd op het werk van Terry Gilliam.

Sprookjes zijn van oudsher voor volwassen bedacht. Een onderhoudende manier om levenslessen over te brengen. Tijdens zijn dubbele burn-out heeft Frans kennis gemaakt met wereldsprookjes tijdens de Anonieme Opgebranden-praatgroep. Hij was zo onder de indruk van de eeuwenoude kennis, dat hij anderen ook in contact wilde brengen met sprookjes. Samen met Wilma heeft hij een theatershow bedacht rondom twee wereldsprookjes. Het eerste sprookje is De Schone Slaapster in het Bos (Frankrijk) en het tweede sprookje is De Reiger en de Kikvors (Japan).


Laat je verrassen door de moderne kijk en aanpak bij het omzetten van de eeuwenoude sprookjes naar de actualiteit van vandaag. De Frama’s laten zien dat zij nog steeds tot de top van de kleinkunstartiesten van ons land behoren. Een heerlijk uitje naar het theater voor een volle lach en momentjes voor jezelf om  even bij stil te staan. Wat een onvervalste traktatie voor jezelf!

EEN FRISSE KIJK OP SPROOKJES

EEN CADEAUTJE VOOR JOU

De Frama’s halen het beste uit de kast en niets is hen te dol. TOEDOOLZ is een voorstelling die door 45 jaar ervaring in het theater en het circus tot stand is gekomen. Diverse disciplines komen samen om entertainment van internationale allure op de planken te brengen!