Stichting Gullie © 2019/2020 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden


Wilma is haar partner in werk en gezinsleven altijd trouw gevolgd, zoals het in de dagen van weleer ook werd verwacht. Het was geen eenvoudig leven, maar wel uitermate bevredigend.

Roeien zonder riemen op het tandvlees

De vrouw achter haar man

Frans heeft min of meer succesvolle carrières gehad als: dompteur van leeuwen & olifanten, jongleur met kegels, levend standbeeld, vuurspuwer, troubadour, Elvis imitator, traditionele clown en acteur.

12 ambachten en 23 ongelukken

Een leven in het spotlicht

In de jaren zestig maakten De Frama’s furore als dompteursechtpaar in het Circus Boltinus. Zij waren nummer 181 op de nominatielijst voor de prestigieuze circusprijs van Monaco, die zij net niet hebben gewonnen. Na de zeventiger jaren veranderde het circusleven voor De Frama’s na een bijtincident.  

De tijden veranderen maar het artiestenhart niet

DE HOOGTIJDAGEN IN DE JAREN ZESTIG

Ter gelegenheid van het 45-jarig jubileum, kunnen De Frama’s niet hun oude acts doen waarmee zij beroemd zijn geworden. Maar niet getreurd! De Frama’s slaan een nieuwe weg in en hebben een nieuwe act ingestudeerd.

Hard werken is niet genoeg om succes te hebben

NOOIT WEGGEWEEST EN TOCH EEN COMEBACK

PROFESSIONALS IN HART, LEVER & NIEREN

Circustijd

Het kleinkunst duo De Frama’s vieren dit jaar hun 45-jarig jubileum met een gloednieuw en bovendien een wervelend programma voor het hele gezin boven de 18 jaar. Gezelligheid is troef bij dit wereldberoemde showbizz duo. Gegarandeerd!

TOEDOOLZ, de voorstelling

De jubileum voorstelling

De jubileumvoorstelling heet: TOEDOOLZ. De naam is een liefkozing tussen beide echtlieden. Frans zal dit nader toelichten tijdens het programma.