Stichting Gullie © 2019/2020 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden


 Frans de Wit is acteur en zanger. Speelde toneel bij o.a. Toneelgroep Amsterdam, RoTheater, Made in da Shade en veel meer. Tientallen rollen in films en tv-series, van ‘Loos’ van Theo van Gogh, ‘Grijpstra en de Gier’ tot ‘Smeris’, ‘Dokter Tinus’ en ‘Judas’. Van 2010 tot en met 2018 lid van de Club van Sinterklaas.  Zingt sinds 1980 in bandjes, zoals Frenz Fried en de Frimo’s, Rockin’ Belly Bende, De Volle Pont. Zijn eerste eigen voorstelling: ‘Het mannetje in mijn gitaar’, muziektheater over leven en werken van Cornelis Vreeswijk; in samenwerking met muzikanten Friedrich Hlawatsch en Fred Kienhuis. Kruipt sinds het allereerste Gullie Live-Game als spelleider in de huid van uiteenlopende karakters. Ook te zien in de tragikomedie SMAK!

Bekijk ook eens deze webpagina, klik hier!

Acteur en zanger

FRANS DE WIT

Actrice

WILMA PAALMAN

Schrijver, regisseur, videograaf & trainer

GERT VAN VEEN

Na bijna achtentwintig jaar schrijven voor teams, groepsleiders, counselors, trainers, studenten en cliënten, gooide Gert het roer drastisch om en herpakte een oude liefde: het schrijven van toneelstukken, verhalen en romans. Bovendien heeft hij voor de Salon van Weleer maar liefst 9 hoog gewaardeerde Real Live-Games bedacht en gemaakt. Gert heeft in de afgelopen jaren vijf stukken voor de Dames van Weleer geschreven en de indrukwekkende toneelstukken: Imperfectie, Perfectie, de tragikomedie SMAK!, Guru Henk en de geestvolheid in de maak, escGaYperoom, Toedoolz! Die hij overigens ook heeft geregisseerd. Gert heeft de scripts voor Sophie de korte film, Minimalturen & Minimalturen 2.0  geschreven en geregisseerd.Wilma Paalman is de laatste jaren vooral te zien als actrice, presentatrice, gastvrouw en zangeres in de producties van Stichting Gullie. Met als thuisbasis de Utrechtse cultuurplaats Salon van Weleer.

Met veel plezier vertolkt zij daar vrijwel dagelijks de rol van Sophie, de druk bespraakte 19e-eeuwse huishoudster van Madame Belle de Fleurdelis. Sophie heeft inmiddels een grote schare vast kijkers bij haar online video rubrieken zoals: Sophie’s Vloog, Sophie kookt, Sophie weet raad en de portretjes met Sophie.

Daarnaast speelde zij bij stichting Gullie rollen in de toneelstukken Perfectie en Imperfectie, vertolkt zij Madame Anne Schaep in de Dames van Weleer en is ze als Sophie actief tijdens de Real Live-Games en de vele andere activiteiten in de Salon van Weleer. Voordat Wilma actief was als actrice, was zij te zien als zangeres en celliste op de Nederlandse podia.

Bekijk ook eens deze webpagina, klik hier!