VERWACHT IN 2020

HET THEATER EVENT VAN HET JAAR (zo hopen we)

Stap in de wondere wereld van Guru Henk, oftewel Henk Vorstenbosch. Hij maakt je weg wijs in de Oost-Nederlandse kunst van de Geestvolheid. Kennis die je kunt toepassen op je werk en in je privé-leven. Verwonder jezelf vandaag al en bezoek de website van Guru Henk, klik hier!

DE VERRASSENDE EN WERVELENDE SHOW VAN DE FRAMAS

Het circusleven zit in je bloed of niet en bij De Framas is het meteen duidelijk! Het echtpaar is al ruim 40 jaar actief in het wonderlijke leven van circussen en het schnabbelcircuit. Sinds een bijtongelukje werken De Framas niet langer met een leeuwenact, maar weten zij u op andere wijzen te vermaken. Maak kennis met dit bijzondere echtpaar op de website van De Framas, klik hier!

EINDELIJK UIT DE KAST EN NU NOG UIT DE ESCGAYPEROOM ZIEN TE KOMEN

Een toneelstuk over twee mannen die ter gelegenheid van hun tweejarige relatie een bezoek brengen aan een gay-escaperoom. Het doel is om binnen 60 minuten de code te vinden waarmee de deur van de escaperoom kan worden opengemaakt. Alleen blijken de raadsels en de puzzels meer bij de mannen los te maken dan gehoopt.. Bezoek ook eens de prachtige website van de Escgayperoom, klik hier!

Bezoek de website over de (korte) speelfilm!

De eerste (korte) speelfilm is een feit! 45 minuten lang terug in de tijd, naar de hoogtijdagen van Sophie in 1910.

In de hoofdrollen o.a. Wilma Paalman, Frans de Wit, Erik Plageman, en Jacqueline Trip.

Bezoek de website voor meer informatie!

Bezoek de website van de speelfilm: Minimalturen

De tweede speelfilm  gaat over het moderne leven, maar dan door een bril van bittere humor bekeken. In de hoofdrollen: Jacqueline Trip, Frans de Wit, Sergio Francis en Wilma Paalman.