Stichting Gullie © 2020 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden    EEN MENING GEVEN EN RESPECT TONEN HOREN BIJ ELKAAR

  

Zoveel mensen, zoveel meningen, visies & ideeën en die kunnen goeddeels naast elkaar bestaan, zonder opdringerig te worden of een ander een mening op te leggen.


Uit diversiteit komt creativiteit voort die nodig is om kleur aan het leven van eenieder van ons te geven. Je hoeft een levenskleur niet mooi te vinden om er respect voor op te brengen. Soms is het ook slechts een kwestie van wennen aan al die diversiteit en dat is ook okay!

     Als bezoeker van de Talk Salon word je in de spreekwoordelijke watten gelegd


Kom ook naar de Salon van Weleer om ons panel aan het werk te zien tijdens de Talk Salon. Uiteraard is de toegang gratis, net als de koffie of thee. De zaal is open om 11.30 uur. Het enige wat je hoeft te doen, is te zorgen dat je voor 12 uur aanwezig bent.

Bekijk het programma live op Facebook

 

De Talk Salon zal ook op iedere 2e zondag van de maand live worden uitgezonden via Facebook op de speciale Talk Salon-pagina (klik hier). Het begint om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 13.00 uur.

Een plekje voor je vrijhouden?


Wil je er zeker van zijn dat er een stoel voor je is tijdens de Talk Salon? Reserveer er één! Het is gratis, maar svp alleen reserveren als je ook echt komt, zodat wij anderen niet nodeloos teleur hoeven te stellen. Bel naar: 06-45355966 of maak gebruik van de live-chat hierop de pagina. Of geef op de Facebook-pagina van de Talk Salon dit aan.

Mag alles worden gezegd en geschreven?

 

Nee. Schelden, denigrerende uitspraken, racistische uitspraken, discriminerende uitspraken, seksistische uitspraken, bedreigingen en überkitsch worden niet geaccepteerd.

“Wanneer twee mensen altijd dezelfde mening hebben is één van hen overbodig.”

Er live bij zijn, is het leukst!