Stichting Gullie © 2020 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaardenHet gesprek met elkaar aangaan.

Tijdens de Talk Salon worden uiteenlopende onderwerpen door de tafelgasten ingebracht en besproken. Bezoekers in de salon en de Facebookkijkers kunnen meteen live reageren!

Ook krijgen gasten (die zich hebben opgegeven) de kans om een idee, een mening, een theorie, een standpunt te laten horen of om iets te laten zien: een foto, een schilderij, een beeld, enzovoorts. De tafelgasten geven hun mening over wat er is ingebracht. Niet mee eens? Laat het ons live weten!


TALK SALON

2020 EDITIE

De Talk Salon is terug in de Salon van Weleer en dat is goed nieuws!

Er is lang naar uitgekeken, maar eindelijk is het zover: de 2020 editie van de Talk Salon. Het maandelijkse programma over kunst, cultuur, film, literatuur, filosofie, menskunde & het actuele nieuws zal live worden uitgezonden via Facebook. Maar wees gerust; je kunt de Talk Salon ook bijwonen in de historische werfkelder.

De opzet van de Talk Salon is wel ingrijpend aangepast en gemoderniseerd. Wat niet is veranderd, is de presentatrice. Ook tijdens de 2020 editie zal Wilma Paalman de gesprekken in goede banen leiden.

  Salon van Weleer

Iedere maand

Heb je een idee, een theorie, een verklaring of wil je iets laten zien of horen aan ons tafelpanel, neem dan contact op met onze redactie en wellicht word jij uitgenodigd om dit tijdens de Talk Salon te presenteren.

Meedoen als gast?

De Talk Salon is een praatprogramma op iedere 2e zondag van de maand en wordt live uitgezonden om 12.00 uur via Facebook op de Talk Salon-pagina, klik hier!

Het is ook mogelijk om in de Salon van Weleer de Talk Salon bij te wonen. Natuurlijk gratis en met een kopje koffie of thee.   

Voor het actuele nieuws over de Talk Salon kun je terecht op de speciale blog, klik hier!

Actuele nieuws