Stichting Gullie © 2020 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden     Een culturele veelvraat

 Helga Buitelaar geboren en getogen Gorkumse stamt uit 1967.

Ze is muzikante, schrijft teksten en muziek. Daarnaast is ze muziekvakleerkracht op basisscholen in en rond Gorinchem en creatief en muzikaal leider van de Gorinchemse Zangwerkplaats.

Samen met haar man Johan van Drunen beheert ze het huistheater: Het Zevende Huis.

Lees verder, klik hier!

Helga Buitelaar

Jille van der Veen

    Lanceer een idee, laat je standpunt horen, of misschien wil je iets laten zien


Ons panel van doorgewinterde tafelgasten heeft overal wel een mening over en popelt om deze mening te delen met wie daar voor openstaat.

Ben je benieuwd hoe onze tafelgasten denken over jouw idee voor een nieuwe politieke partij, een kunstproject of een andere invulling van een feestdag, enzovoorts? Neem dan contact op en stuur een email naar talksalon@salonvanweleer.nl

Wil je weten hoe het panel denkt over een schilderij, een foto, een lied, een gedicht, een foto dat jij hebt gemaakt? Neem dan contact met ons op!

Heb jij een visie of een theorie hoe bepaalde problemen aan te gaan pakken? Of maak jij je sterk voor een ideaal of een goed doel? Neem dan contact met ons op!

Wil je een sociaal, cultureel of een maatschappelijk probleem ter discussie stellen? Neem dan contact met ons op!

Stuur een e-mail en geef hierin aan wat jij aan het panel van tafelgasten wilt voorleggen en wellicht ontvang je een uitnodiging om als gast deel te nemen aan de Talk Salon. Het emailadres is: talksalon@salonvanweleer.nl

Vraag het gastenpanel om hun mening

Johan legt havens aan.

Johan drumt in bandjes.

Johan heeft een huistheater in de tuin.

Johan schrijft liedjes.

Lees verder, klik hier!


 

     Liedjesschrijver & muzikant

Johan van Drunen

TE GAST

AAN TAFEL

Iedere maand ontvangt Wilma Paalman vier tafelgasten die hun mening over kunst, cultuur, literatuur, film, video, muziek, filosofie, historie, menskunde, politiek en het actuele nieuws niet onder stoelen of banken steken. Een goed gesprek wordt niet geschuwd, net zomin als een discussie. Wie zijn deze tafelgasten die je vaker in de Talk Salon zult tegenkomen?

     Veel-kunstenaar & wijs(neus)

Jille van der Veen 7-12-1950 geboren Donderen, schoolgegaan in Groningen, woont in Den Haag, veel beeldend kunstenaar, beetje muzikant, overal voor te porren, van alles en nog niks.     Een moderne ridder met een lied

 Jan van Piekeren is in Utrecht een bekend gezicht. Hij is met grote regelmaat te zien op de Utrechtse podia waaronder met grote regelmaat in de Kargadoor waar de veelzijdige kunstenaar ‘Utregticana’ (Utrechtse muziek) speelt. Hij maakte de soundtrack van VPRO’s documentaireserie over de Voorstraat. ‘Utrecht is mijn stad waar ik borrel en bruis’, naar het luidt. Landelijk brak hij met zijn band van Piekeren door met ‘Een liedje dat nergens over gaat.’

Lees verder, klik hier!

Jan van Piekeren

ERNO ALEXANDER

 Idealistisch en begenadigd gitarist met een behoorlijke staat van dienst en het hart, de ogen en de oren op de juiste plek. Heeft cultuur en de menselijke maat in de samenleving hoog in het vaandel. Raakt zelf vaak een gevoelige snaar en heeft antennes voor alles wat met passie gebracht wordt. Hij maakt deel uit van de muziekgroep Van Piekeren.

     Sociale eerlijkheid met een hart

Johan Fransen

     (Levens-)spel fanaat met visie

Als ondernemer heb ik een gezonde hekel en argwaan tegen de overheid.

Ook is het essentieel dat we  kunnen praten over alle onderwerpen , die leven in de maatschappij.


Lees verder, klik hier!


    Wil je je menig geven over een onderwerp of een gast?


Natuurlijk willen wij graag jouw mening horen over een onderwerp dat aan bod is gekomen of hoe je denkt over hoe een door een tafelgast een besproken onderwerp.  Je kunt je mening hierover plaatsen op de speciale Facebook-pagina, klik hier!

Heb je een (korte) video die je wilt plaatsen op de Talk Salon Facebook-pagina, neem dan contact op door een e-mail te sturen (klik hier) of bel naar: 06-45355966.  Houd er rekening mee dat je alle auteursrechten van de video en het geluid in je bezit hebt, dan wel dat je over een geldige een licentie van het materiaal beschikt.

Heb je behoefte om over een onderwerp na te praten, maak dan gebruik van de live-chat knop hier op de pagina.