Sophie Wandelen met Sophie Sophie's Vloog Sophie's video's Terug naar de Salon
SOPHIE

Stichting Gullie © 2019 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier!  Algemene voorwaarden

Een huishoudster met een eigen wil

Sophie is in dienst getreden bij Mme. Belle de Fleurdelis in 1896. ‘Een verse pluk van het platteland’, zoals Mme. Belle haar nieuwe aanwinst in de huishouding voor de eeuwwisseling noemde. Vandaag de dag is Sophie de 1ste huishoudster en is zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de Salon van Weleer. Zij kan niet anders omschreven worden als een tikkeltje naïef met een jeugdig esprit. Wel is Sophie even koppig als een drachtige ooi in barensnood, maar eentje met een hart van goud.  

Welkom in Sophie’s hoekje

Over wandelen, vlogen, gezondheid en bezienswaardigheden

Heerlijk wandelen met Sophie door het centrum van Utrecht. Klik hier voor meer informatie

Heel veel video’s te bekijken met Sophie in  de hoofdrol. Van kookrecepten tot liefdesadviezen.

Sophie heeft haar eigen vloog. Klik hier om haar bijdragen te bekijken.

Dutchy English

IEDERE DONATIE IS MEER DAN WELKOM

Zoals je wellicht weet werken wij in de Salon van Weleer zonder subsidies en zo duurzaam mogelijk. Voor het filmproject: Sophie, zijn wij opzoek naar donateurs of sponsors. Ieder bedrag is meer dan welkom en een donatie van meer dan € 50,- word je naam op de aftiteling vermeld (als je dat leuk lijkt). Bovendien ben je van harte welkom voor de première in de Salon van Weleer, waar je in de watten wordt gelegd (niet letterlijk). Doneer je meer dan €150,- dan ontvang ook nog een uniek Belle Tegeltje! De opnames voor de korte speelfilm zijn in juni en medewerkenden zijn o.a. Frans de Wit, Erik Plageman, Wilma Paalman, Freddy Ramos, Maria De Munnik, Ruisende Rokken en Gert van Veen. Wil je een donatie storten, dan kan dit op rekeningnummer van stichting Gullie o.v.v. donatie Sophie film: NL71RABO0106287788 Of maak gebruik van de donatieknop!