Wij gaan weer open!

Open tijdens de weekenden met aangepaste activiteiten

De versoepeling van de corona maatregelen door de overheid maakt het mogelijk om de deuren van de Salon van Weleer tijdens de weekenden weer te openen met nieuwe & aangepaste activiteiten. Ontdek wat er allemaal is te doen in de Salon van Weleer!

Zoals het er nu uitziet, kunnen kan de Salon van Weleer weer volledig gaan draaien vanaf 1 september 2020. Vanaf die datum is het ook weer mogelijk om Real Live-Games te boeken!

Wij zien er naar uit om jou als gast te mogen ontvangen!

Samen komen we er wel doorheen!

 

Iedere zaterdag & zondag om 12.30 uur. Verzamelen voor op de stoep bij de Salon van Weleer, Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Kostprijs: €5,- met een kopje koffie of thee erbij. Vergeet niet om te reserveren!

Iedere zaterdag & zondag kun je theebladen lezing boeken in de Salon van Weleer, Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Kostprijs: €7,50 per lezing met een kopje thee erbij. Vergeet niet om te reserveren!

Iedere zaterdag & zondag kun het spannende bordspel met actrice komen spelen in de Salon van Weleer, Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Kostprijs: €25,-  per spel van 60 tot 90 minuten met een kopje thee of koffie erbij. Vergeet niet om te reserveren!

Iedere  zondagmiddag kun je film komen kijken in de Salon van Weleer, Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Kostprijs: €3,-  per persoon met een kopje thee of koffie erbij. Vergeet niet om te reserveren!

We leven in een bijzondere tijd, die op een ieder van ons een eigen stempel nalaat. Maak een video in HD waarin jij vertelt wat de impact van de corona crisis op jouw leven is. Je mag ook een lied zingen of muziek maken, dansen, een schilderij of tekening laten zien. Of foto’s die jij hebt gemaakt.