Stichting Gullie © 2019/2020 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden


Een historische thriller in twee delen die zich afspeelt tussen 1910 - 1914

Ga mee terug in de tijd en ontdek een fascinerende moderne tijd met vernieuwingen in de kunst, de muziek, de wetenschappen, de industrialisering en in het voeren van oorlogen. De romans zijn spannend, humoristisch en doorspekt met historische feiten. De hoofdpersoon is Belle de Fleurdelis, die ook bekend is uit de Mais Qui-trilogie & de interactieve detectiveverhalen.

Speciaal gemaakte leesmuziek die je kunt beluisteren tijdens het lezen van de boeken. De kwaliteit is hoog en dus is het verstandig om over een snelle internet-verbinding te beschikken.

Leesmuziek

LEESMUZIEK

En als je de smaak helemaal te pakken hebt, kun je ook nog met vrienden en/of collega’s zelf een waargebeurde moordzaak uit de periode 1900 - 1910 komen oplossen in de Salon van Weleer.

Belle's detective

REAL LIVE-GAME

Ontdek een schat aan informatie in gratis E-boeken van voor 1914. De boeken zijn afkomstig uit de persoonlijke collectie van mevrouw Belle.

E-boeken

E-BOEKEN

Begin Leesmuziek Gratis e-boeken Terug naar de salon