Stichting Gullie © 2018/2019 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden, klik hier!


Een kijk op het leven voor levensgenieters met bittere humor

5 Korte films in één film

De titel: Minimalturen, is een mash-up van twee woorden: minimal + miniaturen.


De film bestaat uit vijf korte scènes die los van elkaar staan, maar die ieder gaan over de complexheid van het leven in alle eenvoud verteld.


De ondertoon is bittere humor, speciaal afgestemd op de levensgenieter van vandaag.


De Minimalturen nodigen uit om snel conclusies te trekken en het snel weer te vergeten, maar jij weet wel beter…of niet dan?Het is niet dat ik lui ben of dat ik niet onder de mensen kom. Alleen kan ik nog maar weinig interesse opbrengen om te luisteren naar dezelfde verhalen door nieuwe mensen verteld. Het eindeloze geklaag over het leed in de wereld, het klimaat, het belang van het veganisme, dierenleed en hun persoonlijke nietige levens.


Karel in de korte film: Eenzaamheid


Wat is zinvol? Een vraag waar je als millennial niet al te lang bij stil moet staan . Het begrijpend lezen van de vraag is op zichzelf al vermoeiend genoeg. Maar niet voor babyboomers, die kunnen van de vraag juist geen genoeg krijgen. Eindeloos boeken lezen, workshops volgen en een coachingstraject volgen. Maar of dat nu zo zinvol is?

Kortom: zinvolheid moet je niet zoeken, maar vinden!  Maar ja, hoe doe je dat?

Niet zoeken maar vinden...

Kom kennis maken…

Hoe zinvol zijn de dingen die je doet? Is het belangrijk om zinvolle dingen te doen?

Wat kun je allemaal ontdekken op deze website?