Victoriaanse Seks Tips

[1] Ga niet vrijen op een trap, omdat als je dan zwanger wordt, je bevalt van een kind met een gebochelde rug.

[2] Als je gaat vrijen in de natuur, hou dan rekening met de wind. Een noordelijke wind tijdens de conceptie zorgt voor een kind met een sterk gestel en een krachtige persoonlijkheid.

[3] Als je vrijt buiten het huwelijk of als je ongeïnspireerd vrijt binnen het huwelijk, zal het kind een lelijk uiterlijk krijgen. Vaak is een dergelijk kind ook ziekelijk aangelegd en heeft een zurig karakter.

[4] Om een geslaagde conceptie te bewerkstelligen moet een vrouw op het moment van het mannelijk orgasme niet kuchen, niezen of praten.

[5] Zodra de man zijn orgasme heeft beleefd, dient de vrouw iedere vorm van intimiteit zoveel mogelijk te beperken. Geen knuffels, liefkozingen of kusjes, maar praten over de taken die de man nog moet gaan uitvoeren.

[6] Als seks niet kan worden vermeden, zorg er dan voor dan het zo donker mogelijk is in de kamer waar je verblijft. Misschien heb je geluk dat de man struikelt, is dat niet het geval kun je hem altijd nog hardop beschuldigen van masturbatie. In dat geval zal de man waarschijnlijk snel de kamer ontvluchten.

[7] Heb zomin mogelijk seks met je echtgenoot, om zo te voorkomen dat je huwelijk 'een wandelend orgie van seksuele lust' wordt.

[8] Pas op dames: flirten kan leiden tot een seksueel overdraagbare ziekte!

[9] Pas op heren: masturbatie zorgt ervoor dat organen minder goed tot slecht gaan functioneren, alsook dat de kans toeneemt om geen erecties meer te krijgen in het bijzijn van de echtgenote.

[10] Nuttig geen mosterd meteen voor het gaan vrijen. Mosterd zorgt ervoor dat de kans op een geslaagde bevruchting heel klein is.