Welkom Games Video Boeken Activiteiten Utrecht Contact

Stichting Gullie © 2022 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

GERT VAN VEEN VERTELT OVER SCHRIJVEN & GAMES

Eén van de weinige keren dat Gert over zijn werk praat

De eerste reactie van de huisschrijver van de Salon van Weleer toen hem werd gevraagd om een lezing te geven over zijn werk: ‘Lekker boeien! Wie zit er nu te wachten op een praatje over mijn werkzaamheden?’ Het gaat Gert erom dat lezers en bezoekers van de Salon van Weleer genieten van de Real Live-Games, de voorstellingen, de korte films en videoproducties en natuurlijk de filmisch geschreven boeken. Wie het bedenkt en maakt, is volgens hem minder belangrijk. Is het valse schaamte of is de huisschrijver bescheiden? Wat Gert over de streep trok om een ‘praatje’ over zijn werk te houden, is het verschijnen van het 25ste gedrukte boek bij stichting Gullie, Cultuurplaats Utrecht, waar de Salon van Weleer een onderdeel van is. De titel van het boek is: ‘Genade’ en het vormt tegelijkertijd de basis voor een nieuwe game: ‘Bureau Utrecht.’ Het is een enorme prestatie om in net zes jaar 25 gepubliceerde boeken te schrijven én een 14-tal games voor teams en vriendengroepen te ontwikkelen en te realiseren.

LEKKER BOEIEN!

Je kunt reserveren voor de lezing van 12 februari, aanvang om 13.30 uur. Toegang: Gratis.

Bel naar: 06-45355966 / 030-2102636. Of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl

Een creatieve duizendpoot die ook nog filmt, fotografeert, regisseert, toneelstukken schrijft en tientallen teksten voor uiteenlopende projecten van zijn collega’s maakt.

Het ‘praatje’ is interactief wat betekent dat de bezoekers die mee willen praten van harte welkom zijn. Als je alleen wilt luisteren, dan is dat vanzelfsprekend ook prima.

Wat drijft onze huisschrijver om zo creatief productief te zijn?