10% KORTINGSACTIE

SAMENWERKING MET CHAMPIONS SPORTS & GRILL

Het personeel van Mme. Belle de Fleurdelis kookt alleen voor mevrouw en haar gasten, die zij boven ontvangt. Maar ja, na het spelen van een game, of het lezen van een boek, of het bewonderen van een theaterstuk, of… (zo kunnen we nog wel even doorgaan want er is zoveel te doen in de Salon van Weleer…) krijg je hoegenaamd ook trek. Misschien een lekkere trek of eenvoudigweg gewoon honger. Daarom zijn wij gaan samenwerken met Champions Sports & Grill, schuin tegenover de Salon van Weleer. Lekker dichtbij, gezellig, goed vertoeven en volop eten en drinken!

Wat is de actie? Als je deel hebt genomen aan een activiteit in de Salon van Weleer (m.u.v. de gratis activiteiten), dan ontvang je een kortingsbon die je kunt inleveren bij Champions sports & grill. Je krijgt dan maar liefst 10% korting op een maaltijd (niet op drank)!

En weet je wat nou zo mooi is…Als je een maaltijd bij Champions sports & grill hebt genuttigd, dan krijg je een kortingsbon om het funspectucalare spel INSTAPLAY samen met vrienden, collega’s of familieleden te komen spelen. Hoe groot is de korting? 10%!!!

Champions Sports & Grill

Oudegracht 261

3511 NM te Utrecht

Telefoon +31 (0)30 310 74 80

 info@championssportsgrill.nl