Welkom Games Video Boeken Activiteiten 900 jaar Utrecht Contact

Stichting Gullie © 2022 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

KOMT ALLEN TEZAMEN

VOOR TEAMS & VRIENDENGROEPEN

Het einde van het jaar kan op allerlei manieren worden gevierd: met een borrel, een etentje of een lekkere energieke en bovenal vrolijke activiteit, waarbij uitdagende opdrachten om de nodige samenwerking vragen. En wie wint uiteindelijk de eerste prijs: een prachtige kerstkrans, niet om op te eten maar om aan de muur of de voordeur te hangen.


Serge Brink & Helga Cremers, twee Utrechtse bekendheden, presenteren de unieke Kerst(ont)Moet-Ding op hun geheel eigen wijze, die garant staat voor gezelligheid, genieten en veel lol.


Wat komt er allemaal aan bod in de game? Serge roept op de achtergrond: ‘Wat niet!’ Zonder al te veel te verklappen, want dat zou zonde zijn, ga je samen met je teamgenoten in ieder geval een uitdagende quiz spelen over het afgelopen jaar en de feestmaand december. Het is niet alleen maar vragen beantwoorden, maar ook actieve opdrachten uitvoeren, waarbij wordt gerapt, gedanst, gebouwd, karaoke gezongen, gegeten, gefotografeerd en gedicht. Even anderhalf uur samen genieten in de historische werfkelder aan de Oudegracht 290 in Utrecht.


Kerst(ont)Moet-Ding kan worden gespeeld met minimaal 6 personen en maximaal 30 personen. De prijs tot en met 10 deelnemers bedraagt: € 99,95. Boven de 10 personen wordt € 9,95 per persoon in rekening gebracht. Koffie, thee of chocolademelk is gratis. Reserveren kan voor iedere dag van de week. Bel naar: 06-45355966. Of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl