Welkom Games Video Boeken Activiteiten 900 jaar Utrecht Contact

Stichting Gullie © 2022 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

NU ZIJT WELLEKOME

OPEN INSCHRIJVING

Wat komt er allemaal aan bod tijdens de bijeenkomst? Serge roept op de achtergrond: ‘Wat niet!’ Zonder al te veel te verklappen, want dat zou zonde zijn, ga je samen met andere deelnemers in ieder geval een uitdagende quiz spelen. Het is niet alleen maar vragen beantwoorden, maar ook actieve opdrachten uitvoeren, waarbij wordt gerapt, gedanst, gebouwd, karaoke gezongen, gegeten, gefotografeerd en gedicht. Maar er is ook ruimte om herinneringen en anekdotes op te halen, samen te zingen en moppen te tappen.

Even tweeënhalf uur samen genieten in de historische werfkelder aan de Oudegracht 290 in Utrecht.


Kom op kerstavond (19.30 uur), op eerste of tweede kerstdag (14.00 uur) naar de Salon van Weleer om deel te nemen aan de geweldige Kerst(ont)Moet-Ding! O’ja, deelname is gratis!


Samen met andere deelnemers ga je een speelse quiz spelen over het afgelopen jaar en de december feestmaand, maar er is meer! Aan iedereen wordt gevraagd om een gerechtje of een dessert mee te brengen voor twee personen, zodat er gezamenlijk een kerstmaal kan worden genuttigd.


De Kerst(ont)Moet-Ding wordt gepresenteerd door Serge & Helga, twee Utrechtse bekendheden, die voor de gezelligheid en de humor zorgen.

Kom alleen of samen met een partner of een goede vriend(in) naar Kerst(ont)Moet-Ding!  Koffie en thee zijn gratis. Reserveren kan door te bellen naar: 06-45355966. Of door een e-mail te sturen naar: info@salonvanweleer.nl


JE BENT VAN HARTE WELKOM!