Instaplay Funspectacular game Reserveren & arrangementen Video Salon van Weleer

Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaardenRESERVEREN & ARRANGEMENTEN

VIJF ARRANGEMENTEN & MEER

Het is mogelijk om te kiezen uit vijf arrangementen of stel je eigen arrangement aan ons voor!

  1. TOEDOOLZ-arrangement: een combinatie van het spelen van INSTAPLAY en het genieten van de voorstelling TOEDOOLZ. De kosten bedragen € 19,95 p.p. inclusief  koffie, thee, attentie, zoutjes, digitale groepsfoto.
  2. LEKKERE TOEDOOLZ-arrangement: een combinatie van het spelen van INSTAPLAY en het genieten van de voorstelling TOEDOOLZ. De kosten bedragen € 19,95 p.p. inclusief koffie, thee, attentie, zoutjes, digitale groepsfoto. Bovendien krijgen jullie 10% korting op de lunch bij restaurant Champions Sports & Grill (op loopafstand van de Salon van Weleer).
  3. CHAMPIONS TOEDOOLZ-arrangement: een combinatie van het spelen van INSTAPLAY en het genieten van de voorstelling TOEDOOLZ. De kosten bedragen € 19,95 p.p. inclusief koffie, thee, attentie, zoutjes, digitale groepsfoto. Bovendien krijgen jullie 10% korting op een diner bij restaurant Champions Sports & Grill (op loopafstand van de Salon van Weleer).
  4. SNACK TOEDOOLZ-arrangement: een combinatie van het spelen van INSTAPLAY en het genieten van de voorstelling TOEDOOLZ. De kosten bedragen € 25,95 p.p. inclusief koffie, thee, attentie, zoutjes, digitale groepsfoto en bittergarnituur.
  5. SOPHIE TOEDOOLZ-arrangement:  een combinatie van een Stadswandeling met Sophie, het spelen van INSTAPLAY en het genieten van de voorstelling TOEDOOLZ. De kosten bedragen € 24,95 p.p. inclusief koffie, thee, attentie, zoutjes, digitale groepsfoto.

Heb je speciale wensen of een andere combinatie voor ogen? Neem dan gerust contact met ons op: 06-45355966 of vul het formulier in, klik hier!

Wil je alleen het spel INSTAPLAY spelen, klik dan hier!