Instaplay Funspectacular game Reserveren & arrangementen Video Salon van Weleer

Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaardenKun je in betere handen zijn dan die van de FRAMA’s? Vast en zeker, maar dit beroemde (voormalige) circusduo kent het klappen van de zweep van de showbizz maar al te letterlijk.

Na jaren succesvol met een leeuwen- en tijgeract overal in Europa te hebben opgetreden (in het bijzonder rondom Nuenen), werden zij gedwongen om na een bijtincident om te scholen. Dankzij het toenmalige arbeidsbureau is dat gelukt en hebben zij de piste verruild voor het theater en het klein-entertainment.

Weliswaar niet meer de jongsten maar frisser dan ooit tevoren en bubbelend als een goedkope fles prosecco!

Als geen ander weten zij wat plezier maken is!

Met gratis extra’s!

  • Koffie & thee zijn tijdens het spel gratis.
  • Natuurlijk lekkere zoutjes tijdens het spel! En ook nog eens gratis.
  • Een kleine attentie voor iedere speler.

Een hartelijke ontvangst

De FRAMA’s wachten jullie op bij de deur van de werfkelder aan de Oudegracht 290 in Utrecht. Na het traditionele ophangen van de jas en (in veel gevallen) een bezoek aan het rustieke toilet, gaat het spel beginnen. Jullie worden in de Salon van Weleer ontvangen met een kopje koffie of thee en dan leggen Frans en Wilma (oftewel: de FRAMA’s) het spel uit. Waarna jullie in kleine groepjes tegen elkaar gaan strijden om de eer en de beker.

Het spel begint met een draai aan het grote Rad van Avontuur en daarmee bepalen jullie welke opdrachten moeten worden uitgevoerd om met succes de eindstreep te halen. De winnaar is niet het groepje met de meeste punten, maar juist de groep met de minste punten! En het is nog niet zo gemakkelijk om weinig punten te scoren.

De opdrachten zijn divers, van Limbodansen tot aan quizvragen beantwoorden. Van improvisaties tot tekenen. Veel afwisseling en voor (bijna) eenieder iets leuks om te doen. En in de tussentijd zorgen de FRAMA’s ervoor dat het gezellig blijft!

Aan het einde van het spel worden de punten opgeteld en het groepje met de laagste score heeft gewonnen. Zij ontvangen de beker!

Specificaties

  1. Instaplay kan worden gespeeld met minimaal 10 spelers en maximaal 25 spelers.
  2. De minimumleeftijd is 16 jaar.
  3. Het spel duurt ongeveer 90 minuten, inclusief ontvangst en uitleg.
  4. De kosten per speler bedragen € 12,95, dit is inclusief koffie en thee, een attentie, digitale groepsfoto en zoutjes.
  5. Het is mogelijk om het nog feestelijker te maken met bijvoorbeeld taart, een bos bloemen voor de jarige, fruitsnacks, bitterballen, frisdrank, extra attenties et cetera. Hiervoor kun je contact opnemen en een offerte aanvragen, bel naar: 06-45355966.
  6. Ook is het mogelijk om het spel te combineren met een exclusieve voorstelling van TOEDOOLZ, door de FRAMA’s. En/of in combinatie met een diner of een lunch bij het geweldige restaurant Champions Sports & Grill (op loopafstand van de Salon van Weleer).

Bekijk ook de arrangementen op de volgende pagina!