Stichting Gullie © 2019/2020 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden

Een zinvol leven leiden zonder de bijbehorende stress en teleurstellingen is echt mogelijk

Guru Henk © 2003

Ontdek het geheim van een leven vol met Geestvolheid

Zijn wie je bent is lang zo leuk niet als te worden wie je wilt zijn. Je hebt maar één leven, dus geen tijd voor spijt!

Guru Henk, oftewel Henk Vorstenbosch, is een autodidact pur sang met een jarenlange ervaring in het begeleiden van personen met burnout-klachten, life-stress en klachten van psychosomatische aard. Een genderfluïde man met een positieve energie om te delen voor een betere en duurzamere wereld.

Geestvolheid is een eclectisch assortiment van Oosterse filosofieën en Westerse nuchterheid. Ontdek de parels van wijsheid uit Korea, China en Japan omhuld in een zachte en goed verteerbare non-nonsense laag van common sense.

Eén van de leermeesters van Guru Henk is Yosimato-san, een Zen-monnik met rebelse ideeën en de grondlegger van het Nietsdoen (zie foto).

Een tweede leermeester is Dun Sung, een Boeddhistische monnik uit Zuid-Korea. Hij is nog niet bekend in het Westen, maar dat zal niet lang meer op zich laten wachten.  

Kom ook naar het theatrale Life-Event van het jaar!

Kom ook naar het Life-Event waar Guru Henk je persoonlijk ontvangt en je leert hoe de Geestvolheid in je leven te integreren. Bovendien is er een signeersessie en de mogelijkheid om met Guru Henk op de foto te gaan.

Het Life-Event is meer dan een lezing, maar een ware belevenis waarbij je ook aan de slag gaat met Life Changing Exercises onder leiding van Guru Henk. Klik hier om naar de Agenda te gaan!

Waarschijnlijk ben je zielig en klamp je je vast aan positiviteit, maar dat is geen leven

Guru Henk wordt aanbevolen door: guru Henk app

DE APP VAN GURU HENK

Wat is een moderne guru zonder een app? Vleugellam! Bekijk de app op je telefoon door op de knop aan de rechterkant te bekijken!

Goed nieuws, voor deze app hoef je niets te downloaden. Veel plezier met de Guru app!

GURU SHOP GURU SHOP