Het jaar 2023 is een jubileumjaar voor stichting Gullie en we gaan dit vieren met allerlei nieuwe producties en activiteiten.

Duitse Witze: Het jaar is begonnen met de voorleesvoorstelling : Duitze witze met carnaval, waarbij Frans de Wit volgens Duitse carnavalstradities Duitse Witzen vertelde. Het was een vrolijk gebeuren.

Bureau Utrecht 1+ 2: Maar liefst twee nieuwe Real Live-Games die zijn gebaseerd op de politiethrillers met in de hoofdrol politie-inspecteur Harrie van der Voort. Geweldig spannend en met humor. Perfecte games om te spelen met teams en vriendengroepen.

Boeken: Op 28 maart verscheen de politiethriller ‘Schat’, geschreven door Gert van Veen en is het vierde boek met politie-inspecteur Harrie van der Voort in de hoofdrol. Het verhaal speelt zich af in het centrum van Utrecht. Op 2 juni op 901e verjaardag van Utrecht verscheen het boek ‘Utrechtse verhalen’, een bundel verhalen, theaterteksten en overpeinzingen met Utrecht in de hoofdrol. Het is een bloemlezing van verhalen die Gert van Veen de afgelopen jaren schreef en die op hoogtijdagen en bijzondere data door huisacteur Frans de Wit worden voorgelezen. In juli verschijnt de vijfde politiethriller met in de hoofdrol Harrie van der Voort. Opgevolgd in september met het zesde (en voorlopig) laatste deel van de thriller reeks met Harrie van der Voort.

Voorleesvertellingen: Frans de Wit leest op hoogtijdagen speciaal voor de gelegenheid geschreven verhalen voor. Met Pasen de Utrechtse Paasverhalen, op 4 mei Utrechtse Herdenkingsverhalen, en op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag de Utrechtse Meiverhalen. De verhalen roepen herinneringen en herkenning op en nodigen uit tot gesprekken. Inmiddels komt er een vast publiek bij de voorstellingen. Dit jaar staan er nog meer op de agenda.

Wat in het vat zit:

Op 15 augustus 2023 organiseren wij een doorlopende receptie vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur. Je bent van harte welkom om het 10-jarige bestaan samen te vieren!

TIEN JAAR!