In het afgelopen decennium is stichting Gullie uitgegroeid tot een veelzijdige dynamische organisatie die door het jaar heen vele activiteiten organiseert. Het spreekwoord: schoenmaker hou je bij je leest, gaat zeer zeker niet op. De uitdaging is groot om ieder jaar met nieuwe en originele diensten en producten te komen. Lekker creatief bezig zijn en samen iedere keer weer iets moois neerzetten.

De keerzijde van de medaille is dat het enorm arbeidsintensief werk is om bijvoorbeeld drie boeken in het jaar te publiceren, drie toneelvoorstellingen te organiseren, twee nieuwe Real Live-Games te lanceren en meerdere vertelavonden te organiseren waarin nieuwe Utrechtse verhalen centraal staan. Buiten de terugkerende activiteiten met een verfrissende twist, zoals de Dichtersdag en Kerstvieringen.  

De vraag die regelmatig wordt gesteld is: ‘Uit hoeveel mensen bestaat de stichting?’ Het antwoord is: vier, plus een artist in residence. Deze vijf mensen vormen het creatieve brein en het kloppende hart van stichting Gullie.

In de uitvoering worden zij bijgestaan door acteurs, actrices, modellen, (edel-)figuranten, juryleden, handige Harries en vrijwilligers.

Zoveel te doen