Stichting Gullie © 2024 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

Salon Actueel Activiteiten Toneel Boeken Games Contact

WEIL ES SO VERDAMMT GEMÜTLICH IST

Duitse humor en carnaval zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden

Het Duitse carnaval bestaat voor een belangrijk deel uit zittingsavonden waarbij vrolijk uitgedoste Narren moppen en grappige verhaaltjes vertellen. De Nederlandse variant is de tonproater, maar die haalt het niet bij de Duitse collega’s. Eén keer in het jaar laten alle Duitse carnavalsvierders zien dat zij over humor beschikken en het vooroordeel over de humorloze Duitsers naar de prullenbak verwijzen. Laat je verrassen door onze oosterburen, dit keer op een amusante wijze. Mocht je in carnavalskostuum willen komen, dan ben je meer dan welkom!

Verteller en acteur Frans de Wit wil je iets laten proeven van de Duitse humor op de (officiële) eerste carnavalsdag, zondag 19 februari. Het zal geen Zitzung worden volgens Duitse traditie, maar gewoon oer-Hollands Duitse Witze tappen. Even smakelijk lachen om de sterke, flauwe en onomfloerste moppen in een heerlijk carnavalsdecor in de Salon van Weleer.

DUITSE WITZE MET CARNAVAL

Frans de Wit heeft in het afgelopen jaar al diverse malen opgetreden met het voordragen van speciaal door de huisschrijver van de Salon van Weleer, Gert van Veen, geschreven verhalen. Ook is hij in uiteenlopende personages terug te vinden in de Real Live-Games voor teams & vriendengroepen, eveneens in de Salon van Weleer. Tot slot speelt hij ook in enkele toneelstukken die in de Utrechtse Cultuurplaats worden opgevoerd. Om nog maar te zwijgen over zijn wapenfeiten op het filmdoek, op televisie en in het theater.

Je kunt reserveren voor de voorstelling van 11 februari, aanvang om 15.00 uur. Toegang: Gratis.

Bel naar: 06-45355966 / 030-2102636. Of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl