Stichting Gullie © 2018 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden

Een jaar is zo voorbij en dan wil je wel eens gemakkelijk vergeten, wat je allemaal hebt uitgevreten. Soms was het ‘per ongeluk’ en andere keren kon je jezelf niet beheersen.

Enkele keren heb je anderen in problemen gebracht, soms met de beste bedoelingen en meer dan eens opzettelijk. En toch…en toch ben je ergens diep van binnen een goed mens.

Hoewel de meningen daarover  zijn verdeeld, is er slechts één die daarover kan oordelen. De duivelse knecht van de oude man… KRAMPUS!

Krampus is een ouderwets modern teamspel wat zich afspeelt in een historische werfkelder in Utrecht. Het is een Live-Game met acteurs, spannende opdrachten en gewiekste puzzels met als doel om binnen 60 minuten het spel tot een goed einde te brengen. De aandachtspunten liggen hierbij op eerlijk communiceren, samenwerken en het doelgericht werken. Eenvoudig is het spel niet, maar het is een uitdaging voor het hele team of vriendengroep.

Krampus is een teamspel om met collega’s  of vrienden te spelen. Hoewel het spannend en uitdagend is, steken jullie er ook nog wat van op. Ieder spel wordt (kort) nabesproken.

Krampus kan alleen vanaf 17 november t/m 6 januari van het nieuwe jaar worden gespeeld.