Lezen is denken met andermans hoofd

A. Schopenhauer

Een boek lezen betekent het herschrijven

Jean-Paul Satre

Stichting Gullie © 2019 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier!  Algemene voorwaarden

Wanneer kun je terecht?

Iedere vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 11.30 uur tot (minimaal) 18.00 uur.


De boekenruilkast staat bij de toonbank in de voorruimte van de Salon van Weleer. Het staat je vrij om een boek uit te zoeken en daarvoor in de plaats een boek in de kast te plaatsen.


Echter verzoeken wij je wel om ook een kwalitatief goed boek te ruilen, dan heeft ook een ander daar weer plezier van en blijft de kwaliteit van de boekenruilkast hoog.


Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij Margriet van Dijk. Zij is aanwezig op de vrijdag, zaterdag en zondag. Of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl ter attentie van Margriet van Dijk.

BOEKEN DONEREN?

Heb je boeken die kwalitatief goed zijn, die je wilt doneren aan de Salon van Weleer? Neem dan contact op met Margriet van Dijk.


Niet alleen wij zijn je dankbaar, maar vooral ook iedereen die de boeken gaat lezen of bestuderen.


Het is niet dat wij ondankbaar willen zijn, maar de gedoneerde boeken worden wel van tevoren geselecteerd, zodat het aanbod in de boekenruilkast en de kleine bibliotheek evenwichtig blijft.

Bij voorbaat dank voor je begrip!